Véletlen mikróba helyezett tűzőgépkapocs okozhatot kárt a mikróban? (Negatív kommenteket nem kérek )
Figyelt kérdés
Darálthúst olvasztottam.Olvasztóprogramon,de nem vettem ki a zacskóból.Mikor kiolvadt akkor vettem észre,hogy a zacskón nem csak címke volt hanem egy tűzőgêpkapocs is.Mellette megfeketedett a címke.Okozhatott ez kárt a mikróba?Vagy majd később észre veszem.2016. febr. 10. 06:19
1/2 vatafak válasza:
ha nem hallottad ahogy szikrázik/áthúz a magnetron és nincs kilyukadva/megégve a csillámlemez akkor valszeg megúszta,
2/2 anonim válasza:
Azért annyira nem kell félni a fémes dolgoktól a mikróban. Több mikró használatija is írja ,hogy ha egy bögre vizet/tejet/kávét/teát melegítesz, akkor hagyd benne a kanalat. Egy összenyomott tűzőkapocs nem okoz gondot, csak jól átmelegedett, ezért égett meg a papír. Ha szikrázik, azt meg észrevetted volna.
Nem azt mondom, hogy fémet fémmel melegítsünk a mikróban, csak azt, hogy nem teszi instant tönkre minden fémtárgy a mikrót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!