Másnak is iszonyat könnyen megkarcolódik a mosogatógép belseje?
Figyelt kérdés
Most raktunk egy keskeny mosogatógépet. Nyilván én is tisztában vagyok vele, hogy nem kellene úgy pakolni bele, hogy "túlérjen", viszont volt egy tál, amit mindenképpen bele akartam rakni, de már sajnos nem fért be, picit nyomni kellett. Amikor kipakoltam az első programot amit a géppel csináltam, szembesültem vele, hogy jól végigszántotta belül az oldalát.
Egy szimpla edényről beszéltünk, egyszerűen nem értem, hogy készülhetnek ezek a gépek ilyen silány minőségben.
Rozsdamentes acél révén nem foglalkozok vele, de szeretném megkérdezni, hogy nektek az esetleg többéves használat alatt mennyire volt jellemző a karcolódás?
tegnapelőtt 22:11
1/4 anonim válasza:
Semennyire. Egy év után karcmentesen adtam el a keskeny mosogatógépet. És egy normál méretű lett helyette, másfél éve kb, és karcmentes.
2/4 anonim válasza:
10 év után sem volt karcos, igaz nem is pakoltam soha olyan mértékben, hogy úgy kellett betuszkolni a kosarakat
3/4 anonim válasza:
Most cseréltem mosogatógépet. Az előző 18 éves volt, nem volt karcos. Szerintem egy normális minőségű gép nem is karcolódik meg, esetleg csak az olcsó gagyi márkák. Milyen géped van?
4/4 anonim válasza:
A kőporcelán edények összecsikarhatják ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!