Melyik mosogatógép számít jobbnak?
Figyelt kérdés
Valaki mondta nekem, hogy az a jó típus, amelyik ajtót nyit.
Nem néztem, hogy van-e olyan típus, melyben kondnezációs elven száradnak az edények ÉS utána ajtót is nyit.
Úgy gondolom, egyértelműen kerülendő az a típus, mely ajtónyitással szárít, ha van önmagában ilyen elvű.
A csak kondnezációs elven szárító gép pedig nem szárad ki ajtónyitás nélkül, még ha az edények meg is száradnak benne.
Mi az egységes vélekedés erről?
tegnap 06:54
1/2 anonim válasza:
Második gépemet koptatom, de ez sem nyitja ki az ajtót, ugyanis nem ez miatt száradnak meg a tányérok, hanem, hogy program végén még melegek az edények, aztán leszárad, lecsepeg, mintha sima mosogató melletti edényszárítóban lennének. De van amelyik gép kiszellőzteti a lefolyóba a párát. Ismerősömnek olyan van ami a végén kinyitja, de ott sincs olyan, hogy a végén kinyit és kicsap a gőz. Igazából ez az ajtónyitós dolog csak egy jelzés, hogy végzett, mivel van gép ami csak csipog a végén, de ha épp nem hallod meg akkor nem tudod befejezte-e a programot. Az enyém teljesen integrált, azon van alul egy lefelé világító lámpa, és 3 sípolás után, villog ha végzett.
2/2 anonim válasza:
Nekem az első volt ilyen, még 98-ban vettük. Valóban annyi volt csak, hogy résnyire nyitotta az ajtót, így láttam, hogy kész. A mostanit (már a 3. gépem van) kinyitom, ha végzett és éppen észreveszem. Hamarabb száradnak, annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!