Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Whirlpool mosogatógép gumi...

Whirlpool mosogatógép gumi tömítés visszarakása?

Figyelt kérdés
Mosogatógép takarításnál kiszedtem az ajtónál lévő gumit is, hogy elmossam, de most egyszerűen nem tudom visszatenni. Úgy csinálom, ahogy a videókban látom, középről indítom lefelé, de a két széle fent a kanyarban semmiért nem pattan be. Járt már így más is? Valami praktika, ötlet? Az ujjaim már belilultak a nyomkodástól, próbáltam már csavarhúzóval is de semmi…
ma 10:03
 1/2 modder151 válasza:
Ha esetleg típust írnál, vagy egy linket a videóról... Szerintem többféle létezik ebből a gépből.
ma 11:12
 2/2 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Így látatlanban síkosítás szilikonzsírral vagy hintőporral.

Egyébként is hasznos az egyenletes eloszláshoz, hogy a gumi ne feszüljön, ne tapadjon, önmagát helyére tudja húzni.

ma 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!