Érdemes e mosó szárítógépet venni?
Sziasztok.
Mosógép vásárlása előtt állok és párommal egy kombinált mosó szárítógepen gondolkodtunk. Olvastunk egy két véleményt róluk hogy nem szívesen ajánják több okból is. Viszont nekünk tényleg ez lenne a legpraktikusabb mivel pici kis apartmanba lakunk ami kb 35m3 konyha nappali háló egyben fürdő külön így maga a szárítás nagyon nehezen megy több nap mire meg száradnak a vastagabb ruhák,párás a levegő még páraelszívó mellet is. Ezért gondolkoztunk a komborol hogy az ilyen nagyobb ruha darabokat mint pl pulóver, ágynemű, takaró stb ezeket szárítanánk a többit ugyan úgy száríton ami könnyebben szárad. Így nem használnánk rendszeresen csak időközönként. Nyáron viszont nincs ilyennel probléma mivel olyankor ki teszem a teraszra és pik pak meg szárad. Így esetleg érdemes volna?
A ti estetekben mindenképpen érdemes lenne. Én is gondolkodom rajta, hogy kéne ha beadja a kulcsot a mostani 23 ebéd Siemens mosógépem. Hogy szárítosat vennék, pedig 100 m2-en lakunk és nagyon száraz a lakás levegője, plusz van egy 19 m2-es teraszunk is.
De télen olyan rossz kerülgetni a nagy szárítókat, meg a radiátoron száradnak a farmerek, vastag pulcsik, különben büdösen száradna és nehezen.
Ez olyan kérdés, mint a négyévszakos gumi. Inkább külön, a szárító program hosszabb, mint a mosás + nincsenek olyan funkciók, ami külön-külön meglenne a két gépben (pl.sensitive érzékelők)
Ha lehet külön kell/érdemes venni, de ha nincs más választás, akkor még ugye nem választás kérdése.
Érdemes. Persze kinek mi, a 4 évszakos gumis példa helytálló.
Én pl azért vettem ilyet, mert ad1 nagyon pici lakásban éltem akkor ad2 egyedüli férfiként nem mosok olyan sűrűn, mint egy 3-4 tagú család.
És így csak egy gép romolhat el. Egyszer meg is történt, de megoldottam. Mert ráadásul nemcsak, hogy kombó gép azaz mosó szárító, hanem használtan is vettem. Így amikor baja lett, utánanéztem a youtube-on, megrendeltem az alkatrészt és magam megjavítottam. Úgyhogy a kérdező esetében jónak tartom a mosó szárítógép beszerzését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!