Mosogatógép sok vizet fogyaszt el?
Oké, hogy sok vizet fogyaszt el PAPÍR SZERINT, nem tudom ez mennyire igaz. De valahogy sokallom, 13-15 liter víz elvileg minden alkalommal és 60 percig mos.
Ebben benne van az öblítéstől elkezdve, mosogatás, szárítás meg stb.
Van ami csak mos, 3-4 liter, és ennyi.
Na mindegy, a kérdésem az, hogy ezek valóban annyi vizet fogyasztanak el amennyit a papíron írnak? Mert akkor szerintem kicsit sok, hogy minden alkalommal 10-en x litereket fogyasztanak.
Itt is venni akart az asszony.
Mondtam neki hogy a kormos lábast amibe beleégett a kaja ha azt elmossa akkor rendben.
Mert amikor szendvicset eszünk, teával, ahhoz aztán nem kell mosogatógép.
AZóta se említette.
9. Tiszta agyamant vagy ha annyi vizet használtál el.
Akkor tele kell engedni a mosogatót ötször legalább!!!
14. Mi köze a főzésnek vagy az evésnek a géphez??
Te érted?
"Mondtam neki hogy a kormos lábast amibe beleégett a kaja ha azt elmossa akkor rendben."
Megsúgom: ELMOSSA. Nekem bőven előfordul, hogy a sült kolbász szaftja leég a tepsibe. Bedobom a mosogatógépbe, gyöngyörű tisztán veszem ki.
Szerintem a Gorenje mosogatódnak sem csak egyetlen programja van.
Nem muszáj mindent azonnal elmosogatni, összegyűjthetsz pár napi adagot, azzal tuti megtelik.
Akinél nem túl nagy a háztartás és spórolna a vízzel, annak Bob ( [link] tökéletes lehet. A saját tablettája sót is tartalmaz, és mivel árban annyira jön ki, mint pl. a Somat tablettái, érdemes ezt venni hozzá. Ez a masina 4 liter vizet használ egy mosogatáshoz öblítéssel együtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!