Felültöltős, vagy elöltöltős mosógép jobb?
Figyelt kérdés
aug. 3. 21:41
11/15 anonim válasza:
Mindig felültöltős volt. Egyrészt a hely szempontjából praktikusabb, másrészt kényelmesebb a derekamnak. Egyszer tettem próbát az elöltöltőssel, de 6 mosás után elromlott javíthatatlanul. Nem is bánom, mert aranyos volt ugyan, de nagyon fárasztó volt a be és kipakolása is. Az elromlása után meg kiömlött az összes benne levő víz, amit nem volt hajlandó már leereszteni. Arról nem beszélve, hogy az egyik macskám belefeküdt a dobba, ha nyitva hagytam az ajtaját. 😃
12/15 anonim válasza:
Direct dirve hajtású 10 év gyári garanciával: nincs benne szíj.
13/15 anonim válasza:
#12 Cserébe javíthatatlan, ha meghibásodik a meghajtásnál.
14/15 Paczalos István válasza:
MIndkettőnek vannak előnyei. Az előltöltős befér a bojler alá, vagy neépíthető szekrénybe.
A felültöltős viszont két csapágyon fut a dob, ezért tovább bírja. Viszont fölfele nem lehet építkezni a konstrukció miatt.
Az élettartam és a szerelhetőség miatt a felültöltőst preferálom
15/15 Csakegysajt95 válasza:
Egyéni preferancia. Nálunk felültöltős van, egy barátoméknál elöltöltős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!