Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Felültöltős, vagy elöltöltős...

Felültöltős, vagy elöltöltős mosógép jobb?

Figyelt kérdés

aug. 3. 21:41
A kérdező szavazást indított:
Felültöltős
Elöltöltős
38 szavazat
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
praktikusabb számomra a felültöltős
aug. 3. 21:56
 2/15 anonim ***** válasza:
61%

Technikailag a felültöltős egyszerűbb, mert a csapágyakat kevesebb terhelés éri. A tömeggyártás miatt viszont az előltöltős mosógépek is hasnló élettartamot produkálnak, és legtöbbször nem a csapágy megy tönkre.

Használat szempontjából az előltöltős egyértelműen kényelmesebb, így én arra szavazok.

aug. 3. 21:59
 3/15 anonim válasza:
45%

A helytől függ. Az első lakásunkban a fürdőszobában egy felül töltős volt, oda egy elöltöltős be sem fért volna. Az ajtaját meg ki sem tudtuk volna nyitni. A mostani lakásban a konyhában van a mosógép a konyhapultban elhelyezve. Értelem szerűen ez előltöltős.

Amúgy, ha szabadon választhatnék az előltöltős gép nekem kényelmesebb és valahogy látványra is szebb.

aug. 3. 22:13
 4/15 anonim ***** válasza:
33%
Elöltöltös modernebb, jobban néz ki
aug. 3. 22:18
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
Szubjektív dolog, egyértelműre mondani egyiket se lehet, kinek melyik kényelmesebb és/vagy praktikusabb! Ha kicsi a hely, akkor felültöltős jobban elfér, de ha van elég hely, akkor tökmindegy, csak rajtad múlik.
aug. 3. 22:45
 6/15 anonim ***** válasza:
77%
Ahogy már írták ez nagyon szubjektív/helyzetfüggő kinek mi a jobb. Mi a mosógépre akartuk tenni a szárítógépet így egyértelműen elöltöltős lett, de amúgyis az volt nekem a szimpatikusabb.
aug. 3. 22:56
 7/15 anonim ***** válasza:
74%

"Elöltöltös modernebb"

Pontosan ugyanaz a technika van a felültöltősökben is. Te csak a marketingnek dőlsz be.

aug. 3. 23:11
 8/15 anonim ***** válasza:
86%
Nekem a felültöltősnél kényelmesebb a ruhák be- és kipakolása.
aug. 4. 00:33
 9/15 anonim ***** válasza:
31%
csak is elöltöltös .
aug. 4. 06:40
 10/15 anonim ***** válasza:
76%
Felültöltős. Egyszerűbb technika, kevesebb helyet foglal, nincs útban a nyitott ajtó és nem kell lehajolgatni a ruhák pakolásakor. Eltöltősnek tényleg csak speciális esetben van értelme.
aug. 5. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!