Hol keressem a porszívóval felszívott legót?
A porszívó porzsák nélküli, és természetesen már átnéztem a portartályt, de nem találtam meg benne. A csövét kiszedtem, megráztam, és abba sem ragadt bele. Hol lehet még?
Kérlek segítsetek minél gyorsabban, mert valószínű még ma vagy holnap este be akarja fejezni a lego készletét és, ha nem lesz egy darab ideges lesz, ugyanis szándékosan megkért, hogy arra ne porszívózzak, mert legózik, de viszont kosz volt arra és összeporszívóztam, hát így jártam…
Pedig az akkor a gégecsőben van, mivel a porzsák nélküli porszívó rendkívül egyszerű szerkezet (nem mintha a porzsákos bonyolult volna 😀).
Mivel bordás a belseje, simán megakadhat akárhol, ami által hiába rázod, nem fog elmozdulni.
Terítsd le a gégecsövet és dugj fel egy partvisnyelet egyik oldalról, ha nem akad el, akkor próbálkozz a másik oldalon.
3-as
Egy porszívó van annyira erős, hogy egy kis legódarabot a másodperc tört része alatt beszippant a tartályba és nem marad meg a csőben. Legalábbis az enyém tudja... :D
7
Biztos, de ha a tartályban nincs akkor csak a gégecsőben lehet. Ez nem agysebészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!