Hogyan lehet az alábbi eszközt bekapcsolni?
Figyelt kérdés
Ilyen elektromos konvektorom van a szobámban. Délután itt volt nálunk egyik barátnőm, aki kikapcsolta, de nem úgy, hogy a hátul lévő kapcsolót nyomta meg, hanem azon a részen, ahol mutatja a hőmérsékletet, és nem tudom, hogy hogyan tudnám visszakapcsolni. Tudom, hülye voltam, hogy hagytam neki, de utólag ezzel már nem tudok mit kezdeni. Kérlek, segítsetek, mert ha ez a szerkezet nem működik, akkor a szobámban kB 12-13 fok lesz eléggé rövid időn belül.
2023. nov. 21. 19:22
11/20 Salx Narval válasza:
Háromszöget akartam írni nem nyilat.:D
12/20 A kérdező kommentje:
9 igen.
10 de mar egyszer leírtam... Nem lehet bekapcsolni, akkor menübe sem tudok belépni és nem fogom megtalálni az ON jelzést....
2023. nov. 22. 06:03
13/20 anonim válasza:
Ilyen esetben a használati utasítást ajánlatos elolvasni.
14/20 anonim válasza:
Kapcsold ki a hátul lévő kapcsolót. Húzd ki a konnektorból. Várj 10 percet. Dugd vissza, Kapcsold vissza. Talán is kisül az agyából a hülyeség.
15/20 Salx Narval válasza:
Én is azért ajánlottam az áramtalanítást is hátha utána újra indulna. Ha mégsem akkor hívd a jótállási papíron megadott szakszervizt, jobb ötletem nincs. Biztos, hogy a lekapcsolástól nem romlott el de ha a leíráson nem tudsz eligazodni akkor majd a szerelő elindítja te pedig figyeld, hogy mit csinált.:D
16/20 anonim válasza:
No és ha már többen is ajánlották, hogy a hátsó kapcsolóval kapcsold ki, majd be, azt megtetted?
17/20 A kérdező kommentje:
16 én azzal szoktam ki-be kapcsolni. Úgy is próbáltam bekapcsolni este, de nem tudtam. Nem vagyok egy zseni, de azért ennyi eszem még nekem is van....
2023. nov. 23. 11:15
18/20 anonim válasza:
Annyi eszed nyilvánvalóan nincs, hogy megírtad volna ezt annak a kettőnek a javaslatára, aki említette a ki- és bekapcsolást.
19/20 A kérdező kommentje:
Írtam. Nekem talán van életem és nem lógok folyamat a gyakorin, nem gondolod?
2023. nov. 23. 13:58
20/20 anonim válasza:
Mert 3 mondattal több megírása az megakadályozott volna az Élet megélésében, mi? :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!