Mi történik, ha bekapcsolom a hűtőn a vacation és a super cooler gombot egyszerre? Csak az egyik fog bekapcsolni, vagy feljön valami titkos mód?
Figyelt kérdés
2023. szept. 15. 16:29
1/8 anonim válasza:
Igen, felugrik egy hidden boss. Amúgy olvasd el a leírást, vagy próbáld ki, ha már annyi eszed nem volt, hogy egy típust írj.
2/8 anonim válasza:
3 másodpercre megáll a föld forgása.
3/8 Szirty válasza:
Egymást kizáró funkciók esetén az szokott történni hogy az aktiválódik amelyiket másodiknak kapcsoltad be (esetleg amelyiket elsőnek, ha az egyik úgy zárja ki a másikat hogy az nem kapcsolható be ha a másik aktív).
Teljesen egyszerre úgy sem tudod aktiválni.
4/8 A kérdező kommentje:
#1 Az emag csak román leírást küldött ami meglepő.
2023. szept. 15. 17:08
5/8 A kérdező kommentje:
#3 Láttam interneten, hogy olyankor valami funkció aktiválódik(nemtudom, hogy mindnél e)
2023. szept. 15. 17:09
6/8 Szirty válasza:
"Láttam interneten..."
Én meg örökmozgót, ingyen energiagenerátort, gömbvillámot, lázmérőből csinált antennát láttam amivel az összes fizetős TV csatorna ingyen fogható, stb.
7/8 Gugu Gabor válasza:
Az oké hogy román leírást kaptál mellé, de ha megnézed a gyártó honlapját nem talász más nyelven?
8/8 anonim válasza:
#5 Nem meglepő, mivel az emag román cég. Viszont kötelesek lettek volna magyar leírást is küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!