Mi értelme van a szárítógépnek olyan helyen, ahol kiteregetve is megszáradnak a ruhák?
Figyelt kérdés
2023. nov. 20. 20:33
1/11 anonim válasza:
A lovaskocsi is elvisz az úticélodra ugye...
2/11 anonim válasza:
Lehet, hogy nem akarják, hogy helyet foglaljanak a száradó ruhák. Vagy penészedne a lakás.
3/11 anonim válasza:
Ahol a kádban is kilehetne mosni a ruhákat, mert úgy is tiszta lesz, nincs értelme.
Komolyra fordítva.
1. Gyorsan, kiszámíthatóan száradnak a ruhák.
2. Nem "párásítják" a környezetet.
3.Helytakarékos megoldás
Nálunk pl. nyáron semmi értelme nem lenne, de télen nagyon jól jönne egy szárítógép
4/11 anonim válasza:
Én alaposan átgondoltam a szárítógép vásárlást és úgy döntöttem nem kell. Nyáron megszáradnak a ruhák az udvaron (40 fokban gyakorlatilag mire a következő mosás lejár, már vihetem is be az előzőt, mert megszáradt), előtérben, télen pedig a fűtőtestek közelében és még párásítják is a levegőt. Nálam erre is szükség van, mert a fűtés nagyon kiszárítja.
5/11 anonim válasza:
Nekünk pl. a mosókonyhában van a padlófűtés elosztója (nem tudom a pontos nevét, rengeteg cső, amin megy a meleg 😃) bukóra nyitott ablak mellett fél nap alatt szárazak a ruhák télen. Így nekünk pont a kora tavaszi, késő őszi időszakra kellett szárítógép, amikor már nincs olyan intenzíven fűtés, mint télen.
6/11 anonim válasza:
Ez nagyon egyedi. Lakás, hely, család létszám, használati szokás függő. Előző válaszokból kiderül mennyire más és más a szempontrendszer.
Nálunk 2 gyerek mellett jól jön, nincs olyan hely a lakásban ahol gyorsan tudnánk szárítani. A nyári időszak kivételével használjuk, szinte mindig.
7/11 anonim válasza:
Nekem pl az h nem kell a száradó ruhákat kerülgetni.
8/11 anonim válasza:
Télen száritógépezünk.Összel kicsit tavasszal( időjárástól függ) de télen csak bentre terítünk, állott szaga van a ruhának, egy hétig kerülgetni kell, így mindent megszárítunk.
9/11 anonim válasza:
Nyáron mi se használjuk, még a légkondi alatt is megszárad másnapra. Télen viszont napok mire megszárad, gyakran viszont már másnap kellene a ruha, így kell a szárítógép. Na meg ha nem szárad meg mire kijön a mosógépből a következő adag meg vagyunk lőve. Abból is jön ki amúgy nedves meleg levegő amikor kinyitjuk a program végén.
10/11 anonim válasza:
Mi is télen szárítógépezünk. Amikor még nem használtuk, akkor a vizes ruhák párásították a levegőt és sokkal könnyebben penészesedett a fal. (Hiába használtunk párátlanítót)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!