Speciális helyeken pl un tisztaszobákban v egyéb hermetikusan zárt helyeken más szűrőegységeket kiegészítve elképzelhető, hogy hatásos. Az ilyen szobai, tavi, stb UV szűrőknek nem sok értelmét látom, ha más szűrőrendszer nincs használatban mellette. Valamit csinál az biztos de, hogy ennek a mértéke mire elég az kérdéses és gyakorlatilag otthoni körülmények között nem is nagyon ellenőrizhető a hatása. A nap és szellőztetés erejében jobban bízok és persze az sem árt ha tisztán tartjuk a környezetünket is.
2023. aug. 5. 07:58
3/9 Szirty válasza:
Az UV fénynek csíraölő hatása van.
Igen csinál valamit.
Ugyanakkor az UV ózont is termel ami szintén csíraölő de mérgező is.
2023. aug. 5. 10:24
4/9 anonim válasza:
Szerintem maga a légtisztitó is parasztvakitás, de az UV-s légtisztitó a parasztvakitás csúcsa.
Azok veszik meg, akik fizika órán szunyókáltak. De szerintem ez nem baj, mert igy legalább valamit visszafizetnek azzal, hogy hülyék maradtak.
2023. aug. 5. 15:26
5/9 Szirty válasza:
Egy elfogadható indoklás a képességeidet haladná meg, vagy csak nincs kedved hozzá?
2023. aug. 5. 15:35
6/9 anonim válasza:
Dolgoztam légtechnikában, ezek a légtisztítónak csúfolt gépek annyira kicsik és gyenge a légáramuk, annyira gagyi a szűrőjük, hogy semmi hatásuk. Inkább azon csodálkozok, hogy a vásárlók megtévesztése miatt még nem tűntek el a polcokról.
2023. aug. 5. 20:43
7/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek Köszönöm a választ!
2023. aug. 6. 09:31
8/9 A kérdező kommentje:
#1 csak érdekelt, mert nem értem hogy tudja szabályozni a hatásfokot, ha egy nagy lakásba veszi meg valaki.
Magam nem tudom ér e bármit.
Egyébként horror áron adják. Nekem ennyim nincs.
Fűtési időben és ősszel jó lenne csökkenteni a taknyos napok számát..
De maradnak az eddigi technikák.
Szellőztetés, stb..
2023. aug. 6. 09:35
9/9 Senior Séf válasza:
"Fűtési időben és ősszel jó lenne csökkenteni a taknyos napok számát.."
Ehhez inkább tedd rendbe a bélflórádat. Az immunrendszer több mint 70%-a a béltraktusban fejti ki a hatását. Persze csak ha jelen van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!