Mi értelme ablakot tenni a mikrohullámú sütőre?
"A látványtól függően kapcsolod ki előbb?"
Igen, ez is előfordulhat. Ha azt látom, hogy már rotyog a leves, kikapcsolom, hiába lenne még két perc az időzítőből, mert felesleges tovább főzni. De ha ennyire zavar, hogy van rajta ablak, leragaszthatod és megoldódik a problémád.
Igen, ezért üvegajtósak a bolti hűtők, hogy a tisztelt vásárló előre meg tudja nézni, hol van az a termék, amit szeretne kivenni belőle. Bár sokakat ez sem tart vissza attól, hogy percekig nyitott ajtó mellett bámuljanak befelé, keresve a polcokon azt a fajta margarint, ami múlt héten még hétszentség, hogy itt volt, a harmadik polcon, a tejföl mellett.
(pedig már akkor is egy ajtóval odébb volt)
Például ha belebafok egy tányéron egy negyed pizzát, látom, hogy forog-e rendesen vagy elakadt, netán elakadt és a még mindig forgó tányér miatt egyre lejjebb csúszik.
Igen, tudom, te még sosem láttál akkora szelet pizzát ami lelóg a tányérról. Vagy nem melegítettél még pizzát mikróban. Én szoktam, tehát nekem jól jön az ablak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!