Mi értelme klímát mobillal pároztatni?
Figyelt kérdés
Összekapcsoltam. Nem látom értelmét ha csak otthon tudom vezérelni. Arra ott van a távirányító. Azt hittem hogy munkahelyről indulva bekapcsolom és mire hazaérek befűt vagy behűt.2022. máj. 17. 18:06
1/19 anonim válasza:
Ezek wifi-vel szoktak kapcsolódni, úgyhogy kell tudnod vezérelni melóból is, bármikor amikor van internet elérésed.
2/19 Fcityzen válasza:
A gyermekük egy olyan hűtőegység lesz, amivel lehet telefonálni is.
3/19 anonim válasza:
Pároztatni a kutyákat szokták, nem? Ja, az a fedeztetés...
Pont az lenne a lényege, hogy bárhonnan és bármikor tudd vezérelni. Az, hogy nálad nem működik, egyéni probléma. Rendes ember pedig nem kapcsolgatja a klímát, mehet folyamatosan. Kevesebbe kerül és komfortosabb szinten tartani, mint a felmelegedett (vagy télen lehűlt) lakást újra meg újra lehűteni.
4/19 anonim válasza:
A távirányító csak helyiségen belül működik, ez az értelme. Nem tiszta, hogy routeren keresztül lehet-e párosítani a telefonhoz vagy saját wifi jelet szór. Előbbi esetben van lehetőség távolról is hozzáférni, csak ahhoz publikus fix IP címe kell legyen a routernek vagy VPN kapcsolatot kell felépíteni. Szerintem értelmetlen ennyit vesződni egy klíma miatt. Inkább beprogramoznám fixen, hogy mikortól meddig működjön, ilyet nagyjából az összes klíma tud már.
5/19 anonim válasza:
"ahhoz publikus fix IP címe kell legyen a routernek vagy VPN kapcsolatot kell felépíteni."
Dehogy, egyik sem kell. Beállításnál az otthoni (csak a 2.4 GHz támogatott) hálózat jelszavát kell megadni, ezzel a klíma felkapcsolódik az internetre, azon belül a gyártó szerverére. Utóbbi pedig gondoskodik róla, hogy a telefon mindig lássa és irányítani tudja a klímát. (#3)
6/19 anonim válasza:
Wifivel működik, munkahelyről be szoktam kapcsolni, hogy mire hazaérek lehüljön a lakás
7/19 anonim válasza:
#5 Az nem párosítás. Ott csak szimplán beregisztrálja a klímát a gyártó szerverére és utána egy Android appon keresztül bármilyen eszközről vezérelheti. Bár el tudom képzelni, hogy a kérdező használt rossz szót rá.
9/19 anonim válasza:
Úgy látom kár itt elmagyarázni a működést, mert a laikus jobban tudja az informatikusnál...
10/19 Ypszilon1980 válasza:
Nem tudom mi értelme van, de az biztos, hogy ha hazamegyek az első a szellőztetés. Eggyel több ok arra, hogy valaki elővegye a telefonját útközben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!