Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Csomagpontra lehet kérni...

Csomagpontra lehet kérni nagyobb terméket? Vagy ez hogyan működik?

Figyelt kérdés

Sziasztok, szeretnék rendelni egy nagyobb háztartási gépet. Konkrétan porszívót, de ez mellékes. Mivel egész nap dolgozok, házhozszállítással nem tudom kérni csak csomagpontra.

Viszont ahogy néztem ott ilyen fiókok vannak, oda biztosan nem tudja berakni a futár.

Ilyen esetekben hogyan megy ez? Vagy én vagyok figyelmetlen és vannak nagyobb fakkok is ahová beférnek nagyobb dobozok is?

#futár #csomagpont #Nagy termék
2023. nov. 18. 14:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Az enyémet nem kell sokáig kerülgetni, mert aznap megyek is érte.. csak a futárok vagy délelőtt vagy délben szoktak járkálni, ami érthető persze. Én meg 5ig 6ig dolgozok.. csak utána tudom átvenni.

Akkor ilyen átvevő helyre rendelem. Köszönöm!

2023. nov. 18. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!