Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Csomagpontra lehet kérni...

Csomagpontra lehet kérni nagyobb terméket? Vagy ez hogyan működik?

Figyelt kérdés

Sziasztok, szeretnék rendelni egy nagyobb háztartási gépet. Konkrétan porszívót, de ez mellékes. Mivel egész nap dolgozok, házhozszállítással nem tudom kérni csak csomagpontra.

Viszont ahogy néztem ott ilyen fiókok vannak, oda biztosan nem tudja berakni a futár.

Ilyen esetekben hogyan megy ez? Vagy én vagyok figyelmetlen és vannak nagyobb fakkok is ahová beférnek nagyobb dobozok is?

#futár #csomagpont #Nagy termék
2023. nov. 18. 14:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
A csomagpont nem automata , benzinkút kisposta stb is lehet .
2023. nov. 18. 14:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A szállító cég oldalán fent van a súly és mérethatár, ami fölött csak házhozszállítás, illetve rendelésnél sem engedi kiválasztani, ha túl nagy a csomag.
2023. nov. 18. 15:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Csomagautomatáról van szó? Meg lehet nézni, hogy melyik csomagautomatában mekkora a max. méret. Pl. rákeresel, hogy "Foxpost csomagautomata méretek". Keress rá, valahol fixen megtalálod, hogy oda szélesség, magasság, mélység szerint mekkora doboz fér be. De amúgy sok rendelős oldalnál ha engedi kiválasztani a csomagautomata opciót, akkor valószínűleg azért engedi, mert beleférne az automatába. De ha bizonytalan vagy, írj annak a vállalatnak és kérdezd meg, hogy csomagautomatába is lehet-e rendelni. Vannak nagyobb rekeszek, szóval lehetséges.
2023. nov. 18. 15:02
 4/11 Szervizmérnök úr ***** válasza:
53%
Nem automata, csomagpont lehet egy könyvesbolt is, ha leszerződnek.
2023. nov. 18. 15:28
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

A legtöbb esetben nagyon nagy csomagnál le szokta tiltani a csomagpont/automata opciót a rendszer.

Én csak grillezőt rendeltem, nem nagy cucc, 7 kiló körül van talán, de már rögtön kiírta, hogy csak futárt választhatok, bocsi.

2023. nov. 18. 15:36
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
Vagy kérd munkahelyedre
2023. nov. 18. 15:55
 7/11 A kérdező kommentje:

Rosszul fogalmaztam bocsi, automatát akartam írni.

Szóval a csomagpont az olyan hogy benzinkútra is lehet kérni? És a kasszánál kérjem a csomagom? Így működik?

Nem ismerem ezt a dolgot.

2023. nov. 18. 16:00
 8/11 Szervizmérnök úr ***** válasza:
58%

Igen, bemegyünk a megjelölt üzletbe, ott szólunk valakinek, azonosítanak, kiadják.

Ha előre fizettünk, már azzal sem kell foglalkozni.

2023. nov. 18. 16:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Nálunk egy kisbolt az egyik csomagpont, tegnap hogy ott voltam hoztak egy üstházat meg füstcsövet, az azért nem kicsi. Szóval biztos megoldható.
2023. nov. 18. 16:19
 10/11 anonim ***** válasza:

Én vettem át porszívót újságosnál.

Meg egyszer nagyobb dobozban küldék a postás automatába a csomagot és felhívtak, hogy a közelben lévő postán vehetem át.

A csomagautomatákba is elég nagy dolgok beférnak az alső rekeszekbe. Webshopokban le szokták tiltani a nagyobb termékeknél hogy ne is lehessen oda rendelni ha nem férne be. Mondjuk ezt több helye elég ostobán csinálják és egész kategóriák vannak letiltva... pcx-nél nem engedett egy maroknyi dobozt automatába, mert az egész egyéb szerszám kategóriát tiltották foxpostra, de packetába meg engedta, ahol még kisebbek is a fiókok... ostobák.... megrendeltem máshonnan inkább :D

Az emberes csomagpontokon, posta, benzinkút, stb sem mindig örülnek neki, mert ott kell kerülgetniük amig át nem veszed.

2023. nov. 18. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!