Milyen tipusú kerti, akkumlátoros fűnyirót ajánlanátok, ami a nagyobb, nem pázsit jellegű füvet is könnyen, rendesen lenyírja?
Bármelyiket, amelyik már akkuval 500e ft-nál van-kezdődik...alatta csak játékszerek vannak 10-20 perc üzemidő, 1 óra töltés a motor meg leégéses....vicc még ez a téma.
Nagy területre úgy 500m2-től a benyás gép vagy villanyos-taszigálós az optimális máig.Minden más csak bohóckodás.
Én is nézegettem pár napja ezeket. Egy ismerősömnek van “olcsó” Parkside 2 aksis (2x20V 4Ah), 1-2 éve vette, azzal egy töltéssel kb 400m2 tud levágni. Több mindentől függ. Mekkora a fű, milyen nedves és ott a talaj nagyon nem egy síkság.
Az Obi saját márkás gépét néztem LUX nem tudom melyik modellt. Kb 120000 Ft, 2x20V 4Ah-s aksival adják es persze töltővel, leírásban 550m2 területre javasolják. A vásárlói vélemények ezt alátámasztják. Ha ekkora vagy kisebb területre kellene és jó a talaj, talán működhet a dolog és nem kell töltögetni közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!