A fázison és a nullán ugyanannyi áram megy keresztül (ezen alapszik a Fi relé). Viszont ha az áram menet közben munkát végez (pl.:égeti az izzót hőt és fényt leadva) akkor ez a munkavégzés melyik tulajdonságát csökkenti ha nem az áramerősséget?
„Visszatért Szervizmérnök úr? Ők szoktak Szirtyvel ilyen szinten beleállni egymásba.”
Nekem régebben privátban írt Szervizmérnök úr, kipróbáltam, lehetséges lenne neki válaszolni, tehát nyugodjatok meg, Szervizmérnök úr még itt van. Na, végül is, ha ő volt, ha nem, de kinek van igaza?
Szervizmérnök úr nekem egy nyugdíjas, de jól képzett villamosmérnöknek tűnik, akinek a netes fórumok stílusa egyszerűen nem jött be. Bármilyen, a neten természetes, és soha komolyan nem vett beszólást magára vett, és utána hosszas fejtegetések jöttek...
Ez a vasalt nadrágos, öltönyös-mellényes stílus itt, a jóval fiatalabb generáció között nem nagyon jön be.
Ha már nyugdíjas villamosmérnököt említettem: meg kell nézni Hide th Pain Haroldot: az egyik legismertebb mém lett az arcából. Hiába van már túl a hetvenen, jó képet vágott a dologhoz, és nem zavarta az ő generációjának kissé túlzottan szókimondó internetes humor stílusa.
39
Téged jól lepontoztak, lehet, azért, mert kiálltál Szervizmérnök úr mellett.
Nem akarom védeni (nekem is volt vele néhány vitám), de szerintem is Szervizmérnök úr a válaszai alapján az elektronika területén jól képzett szakember. Az erősáramú témákban való hozzászólásaiban voltak hibák, ebben főleg Sztrogoffal voltak nagy vitáik. Amennyit én olvastam a válaszaiból, az elektronikai kérdésekre adott válaszaiban szakmailag nemigen lehetett találni kivetni valót. Igen, a stílusában már sokkal inkább, azzal nem volt mindenki kibékülve. Az volt vele a probléma, hogy a legkisebb kritikára is felháborodott, hogy meri valaki megkérdőjelezni a válaszát. Ebből aztán több oldalon át tartó viták alakultak ki, amiknek már semmi köze nem volt a kérdéshez, csak a személyeskedésről szólt. Sokszor ez a szöveg félreértése, vagy direkt félremagyarázása miatt volt, mindkét fél részéről. Ez volt az a kérdés, amikor végleg kiakadt és – állítólag – abbahagyta a válaszolgatást:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..
Legalábbis ezt írta a 15-ös hozzászólásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!