Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Sarokköszörű fordulatszámát...

Sarokköszörű fordulatszámát hogyan tudom csökkenteni?

Figyelt kérdés

2021. dec. 23. 08:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem késő, karácsonyra megkaphatja. Jövőre.
2021. dec. 25. 09:37
 12/16 attila_72 válasza:
Vannak flexek amelyek mérete ugyanakkora, de különböző átmérőjú tárcsával dolgoznak. Minél kissebb az átmérő annál nagyobb a fordulat. Talán, ezeknek egymással felcserélhető az áttátelük. De csak úgy számíthatod hogy esetleg 115-125ös lehet felcserélhető, vagy a 180-230.
2021. dec. 25. 10:21
 13/16 anonim ***** válasza:
A kerületi sebesség nem mindegy adott átmérőnél. Pont mint a mosógépnél a "fordulatszám" Aha, és mekkora dobméretnél?
2021. dec. 25. 10:28
 14/16 anonim ***** válasza:
72%
Nem éri meg a macerát. Én készítettem triakos szabályzót, a műanyagdoboz, a dugó, az aljzat, potméter együtt volt 3 ezer + a többi alkatrész, nyáklap, csavaarok stb 4-5 ezer, és macerás a kezelése, nem éri meg.Vettemm, egy szabályozós Hyundait 9 ezerért, de használtan is kaphatók a nagy márkák olcsón.
2021. dec. 29. 00:45
 15/16 anonim ***** válasza:
70%
Semennyire sem éri meg csinálni. A porszívók tekerős-tologatós fordszabályzója pont ugyanaz mint amit építettél. Egyszerűbb azt megvenni, vagy egy régiből kiberhálni.
2021. dec. 29. 10:28
 16/16 kokomfitty ***** válasza:
70%

Aki a frekvenciaváltót javasolja az maradjon inkább az irodalomkritikánál. Ha ott hülyeséget ír elnézik mert művészlélek.

Kérdezőnek: Nyugtass meg, hogy nem fűrésztárcsával akarsz próbálkozni!!!!

2021. dec. 29. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!