Mi igaz abból, hogy ha 1200-as fordulatszámra állítom a mosógépet, akkor gyorsan tönkremegy?
Anyám meg a párom is ezt mondja, hogy így hamar tönkre fog menni. Nemrég vettük. Szeretem, mert szinte szárazak a ruhák, mikor kiveszem. 1000-res nincs rajta, 800-as a következő, így azért érezhetően vizesebbek a ruhák.
Igaz, hogy ha 1200-ra állítom, akkor hamar tönkre fog menni?
igaz.
képzeld el hogy gyalogolsz vagy futsz.... mikor fáradsz el jobban? Mikor kopik el hamarabb a cipőd?
Te is a gyártók marketkingjének tipikus áldozata vagy. Minél nagyobb szám van valamire írva - és az nem az ára - akkor meg kell venni, mert az biztos k. jó! Amikor meg majd kijön a szerelő és a gép árának 80%-át elkéri a javításért akkor meg hüppögsz, hogy miééért?
Vedd ki kicsit vizesebben és teregesd ki szépen, utána meg vasald ki és csinálj tejverizst, mert azt szeretem!
Gondoltam, hogy rommá leszek pontozva. :D
Az igazság fáj....
Nem beszólni szerettem volna a kérdezőnek. Csak felnyitni néhány szemet. Sajnos tényleg az van, hogy vegyél meg mindent amire ráírunk durvanagy számokat... fordulatot, megapixelt, 3g 4g 5g stb.
De van értelme? A víz a szerencsétlen normálatlan formáját neki hát csak elpárolog... Hülye ez a fizika mi? :D
Nekem 1/600-as centrim van, mégis megszárad miden télen is. Nem gyűr, költséghatékony(abb) és nem veri szét saját magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!