Milyen varrógépet vegyek, nem túl drágán?
Szeretnek kezmuves dolgokat eladni, mert sok az erdeklodo, de eddig csak magamnak keszitettem, mert kezzel varrtam ossze pl egy konyvboritot, stb. Nagyon idoigenyes lenne igy eladasra kesziteni. Van egy benacska varrogeoem, meg regen kaptam valamire, de allandoan akadozik, gyenge. Tovabba jo lenne ha nem csak ilyen hobbi dolgokra hasznalhatnam, hanem farmer, kemenyebb anyag varrasahoz.
Olvastam mar arrol hogy ne vegyek pl singert mert manapsag a marjat veszem csak meg. Valamint hogy fem legyen.
Nos ez igy eleg tag fogalom. Van itt olyan akinek van bevalt varrogepe, amit ajanlana?
Lehetoleg olyat ami nem tul draga, de ha megis az azert kerek szepen egy nevet :)
Eleg sok kriteriumot irtam le, de hátha.
koszonom
Nem tudom mekkora összeget tudsz ráfordítani. Mi naumannal varrunk. Én varrok bőrt is vele, a 3 réteg, kb 6mm marhabőrt simán varrja. Vehetnék új gépet, csak nem veszek😃 Rokonom kárpitos, egész életében azzal varrt.
Természetesen a naumann bivalyról van szó. Full acél szerkezet, öntöttvas ház, ~30kg. 10-20 ezerért hozzá lehet jutni, ha műszerész által karbantartottat veszel, beállítva stb, amíg élsz addig jó lesz. Sőt még utána is. Modern gépet ilyen minőségben már nem gyártanak, esetleg iparit, de az 200ezer körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!