Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Szeretnék venni egy új varrógé...

Szeretnék venni egy új varrógépet. Honnan tudom hogy bírja e a vastagabb anyagok varrását? Milyet vegyek?

Figyelt kérdés
Farmer, vastagabb anyagú de nem kemény nadrág lenne amit jelenleg varrnék. Honnan lehet tudni hogy bírni fogja e a gép? A motor teljesítményét nem nagyon találtam meg sehol. Singer varrógépeket nézegetek főleg, ott több helyen is írják hogy fém belső meg talpemelés a vastagabb anyagokhoz. Akkor biztos hogy bírni fogja? Milyen típust vegyek? Csak otthoni használatra kéne javításokhoz, kezdő vagyok.
2021. jan. 15. 19:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Anyósomnak Naumann volt, kiválóan varrta a farmert, én is ott tanultam meg a gépi foltozást, stoppolást. Naumannból a használt is megteszi.
2021. jan. 15. 19:48
 2/6 anonim ***** válasza:
csatlakozom az 1-hez, nekem már egy következő generációs, de még mindig NDK-s :))) gépem van (veritas) - a mai napig kifogástalan. viszi a többrétegű farmeranyagot is.
2021. jan. 15. 19:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Néztem a használt gépeket is, de nem merek venni használtan mert teljesen kezdő vagyok.
2021. jan. 15. 20:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Honnan kérhetek tanácsot? A környékünkön nincs szakbolt.
2021. jan. 15. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:

akkor keress varrógépszerelőt a környéken. nem lehet túl sok bármerre is laksz. lehet még van is neki elfekvőben egykét használt ami stabilan

működik még pár évtizedet.

2021. jan. 16. 02:17
 6/6 puritan ***** válasza:
Webáruházban vásárolj, akkor 14 napig visszadahatod a terméket, és vissza kell, hogy kapd a pénzed. Kipróbálod, ha beválik megtartod, ha nem, visszaadod. Igaz, hogy a visszaküldés költsége téged terhel.
2021. jan. 18. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!