Milyen háztartási varrógépet vegyek általános varrás céljából (farmer, vastagabb szövet, selyem, vékony bőr) SINGER, TOYOTA max.500000 forintig. Melyik a strapabíróbb?
Figyelt kérdés
2019. aug. 15. 18:47
1/1 anonim válasza:
Jó márka mind a kettő, és ha csak egy-egy darabot varrsz vastagabb anyagból, akkor bármelyiket. De, ha többet, akkor ahhoz már komolyabb gép kell.
Én régebben a Csepel111 nevű ipari varrógéppel varrtam farmert és bőrt.
A bőrhöz, műbőrhöz selyem papírt (szükség esetén hintőport) is használtam, mert az segített, hogy egyenletesen lehessen varrni.
De ez persze anyagától függöt. Ezekben érdemes megkérdezni tapasztal "öreg róka" szabászt, varrónőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!