Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogy döntenél a helyemben?

Hogy döntenél a helyemben?

Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 23:45
 1/10 A kérdező kommentje:

van 1 mosógép ami 60ezer, újonnan lenne véve, és 2 év garanciás, részletre, mire kifzetem lesz kb. 80 ezer. :S

másik ami 25ezer, kéztől(kereskedő) vett 1 hónap garanciát vállal rá. tudás nagyjából ugyanaz.

elsőben az a jó hogy tuti új, nem kell egyből 25t kipengetni, másodiknál meg 25t kikell egyből, és lehet kitart 2-3 évig mondjuk és már jó.

2010. aug. 11. 23:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Én mindenképpen az újat venném meg, de körbenéznék, hogy hol van "ingyenhitel" akció és akkor nem lesz a 60 ezerből 80 ezer, hanem marad a 60 ezer.
2010. aug. 11. 23:50
 3/10 A kérdező kommentje:
jah még annyit, hogy a 2. ezzel kereskedik, németből meg ausztriából hozza be a használt gépeket, és elmondása szerint leszervízelve adja.
2010. aug. 11. 23:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Mennyire ismered a használt termékeket értékesítő embert, mert mondani én is sok mindent tudok.
2010. aug. 12. 00:01
 5/10 A kérdező kommentje:

újsághirdetés alapján hívtam fel. :D

szal semennyire.

2010. aug. 12. 00:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor mindenképpen az újat választanám. A smile-kból ítélve Te is fiatal vagy, úgyhogy nem tudnál esetleg a szüleidtől, rokonaidtól kölcsönkérni a mosógépre, ha esetleg sehol sincs ingyenhitel akció?
2010. aug. 12. 00:36
 7/10 A kérdező kommentje:

hitelkeretemből megoldom.

te mennyi idős vagy?:O:)

2010. aug. 12. 00:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Én 26 vagyok. Nem akarom befolyásolni a döntésedet, csak leírtam a véleményemet. Ahogy mondani szokás, messziről jött ember azt mond, amit akar. Én műszaki cikkekből csak újat veszek még ha így többe is kerül. Inkább tovább spórolok és később veszem meg a kiszemelt terméket vagy vadászok az ingyenhitel akciókra. Ha tudsz, akkor mégis kérj kölcsön, mert arra a hitelkereteddel ellentétben nincsen kamat.
2010. aug. 12. 01:09
 9/10 A kérdező kommentje:
mondjuk nem lesz túlhasználva, eleinte heti 3-4 alkalom max. :)
2010. aug. 12. 01:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Pont ma reggel akadt a kezembe egy hülye azért nem vagyok áruházláncos szórólap. A nálunk lévő áruházukban ingyenhitel akció lesz a háztartási kis- és nagy gépekre. Nem tudom, hogy merre laksz, de ha van a közeledben ilyen áruház, akkor érdeklődj, hogy lesz-e ott is.
2010. aug. 12. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!