Gáz, kerámia vagy indukciós főzőlapot válasszak?
Még be lehet huzatni a gázt de az elektromos megoldás is használható a házunkba,de nem tudok dönteni.
Tapasztalatom csak a gázzal van, koszol nagyon. A többiröl pedig mások akarnak lebeszélni,hogy lassan melegit ,ha nem fekszik ra az edeny kikapcsol, nem lehet megfelelöen szabályozni.teljesen tanacstalan vagyok. Akinek van tapasztalata mindegyikkel melyiket javasolja?
Ez több oldalról megnézendő. A kerámiás hülyeség egyértelműen felejtős, azt az indulciós váltotta fel.
Tehát elektromos, vagy gázos?
A gáz nagyon sok vízpárát termel, az elektromos semennyit és nincs gázhangja se, a gázrobbanás se fenyeget. Bármit rá lehet rakni. Ellenben erősen kötött a helye és újabb költségvonzata is van.
Elektromost oda raksz ahova akarsz, csak az áramszámlához kötődsz, nincs átalánydíj a panelházban (ha átalánygázos a ház) így ritkafőzőknek jobb. Oda lehet rakni ahova akarja, nem kötődik a gázcsőhöz. De meg kell csinálni a villanyvazatékezést pöpecre az órától.
Áramszünettől nem kell félni, a TV se meg semmi se megy olyankor, nem a sütő lesz a legnagyobb probléma, de kell a 32A a házba mindenképpen, esetleg több fázissal is.
Ha az indukciósat akarod kipróbálni vegyél egy 10eFt-os 1 laposat az aldiban-praktikerben és legfeljebb lesz még egy plusz felületed. Mindent rá lehet rakni amit a mágnes megfog. Amit meg nem, az alá egy vaslapot kell rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!