Tényleg igaz, hogy indukciós főzőlapon "nehéz" jó palacsintát sütni?
Konyha "csere" előtt állunk és megy a dilemmázás, hogy milyen legyen.
Egy cikkben olvastuk, hogy milyen szuper az indukciós, de nehéz rajta "jó" palacsintát sütni.
(nem csak a palacsinta fogja elönteni, hogy milyen legyen) kinek milyen tapasztalata van vele? Van hátránya (az edényeken kívül).
Ha szükséges lenne speckó palacsintasütő:
Itt meg van egy jó tésztarecept, ezt is főzőlapon sütik:
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__konyhai-prakti..
Az indukciós főzőlapokon is lehet sütni palacsintát.
Nekem személyes tapasztalatom még nincs ilyen téren, viszont az oldalakat böngészve ez a gonosz gondolatom támadt:
Aki nem tud palacsintát sütni az indukciós főzőlapon:
-nem jó palacsintasütőt használ,
-nem jó receptet használ,
-nincs tehetsége hozzá....
Az oldalak / emberek is csak dicsérik. Azért is adtam meg az első körben linket a "serpenyőről" és tésztáról...
Én régen mindig gázon sütöttem, most már csak indukcióson.
Ugyanolyan jót lehet mindegyiken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!