Gerikukacger kérdése:
Kéne egy drón jó kamerával ami kb. : 6 megapixel környéken van. A keret 30. 000 Ft Környékén van. Tudom hogy egy ilyen drónért egy kicsit többet kéne adni, de hátha ismer valaki egy ilyen drónt. Van ilyen?
Figyelt kérdés
2018. jan. 6. 20:48
11/14 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam akár használt phantom 2-ben is..
2018. febr. 3. 07:05
12/14 anonim válasza:
Az se rissz, de a 3-masnak jobb a kamerája.
13/14 A kérdező kommentje:
Tudtommal a gopro 5-öt elbírja!
2018. febr. 4. 13:04
14/14 anonim válasza:
Azt hittem, a Visionra gondolsz.
Igen, a Phantom 2 játszva elbiirja a Gopro 5-öt. De csak úgy van értelme, ha használsz gimbalt. És gimballal, meg Goproval már árban majdnem ott vagy, hogy egy Phantom 3-mat is vehetnél. Amire nem kell semmit barkácsolni, csak elindítod, és megy. Továbbá biztos megoldhato, hogy a Gopro élő képet küldjön a telefonodba, de szerintem egyszerűbb, ha ezzel már nem kell bajlódnod, hanem egy USB kábellel összedugod a távot a telefonnal, és van 720p-s élő képed a telefonod képernyőjén... de Te dolgod, biztos megoldható Goproval is, viszont nekem fogalmam sincs, hogy kezdenék neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!