Kezdő fotós, videós karrieremet szeretném beindítani? Árképzés?
Sziasztok ilyen-olyan platformon hirdetem magam, hogy portfólió bővítéshez szívesen vállalok "munkát".
és most kaptam egy zenés videoklipet, de nem tudom mennyi lenne a reális ár érte?!?
Mindent én csinálnék videozastol vágásig bezárólag mindent.
Mutatták is hasonló klipet, megmutatom nektek is,
hogy milyen "szintre" gondoltak.
https://www.youtube.com/watch?v=HURUtfuq0JQ
Felszerelesem
canon 6d
70-200mm
50mm 1,4
13mm.
Dronom sajnos nincs.
Szerződés? :D városon belül kB ilyen látásból ismert embernek lenne a klip, tehát semmi szerződés meg ilyenek..
Kb 2eve foglalkozom vele nyilván hobbi szinten,es az is maradna csak szeretnék valami minimális összeget az adott dologért.
Ha jobban megnézed ehhez a kliphez derítést is használtak.
Talán reflektorokat is. Ami már egy kisebb stáb munkát kíván. Egyedül nehéz lesz...
Kérdező 11:44-es hozzászólásod: Akkor brutál gyorsan olvasd el a PTK vonatkozó részét. A Magyar jog ismeri a szóban kötött szerződést, amely ugyanúgy szerződés mintha le lenne írva. Ha meg a "városból ismert" és megszivatod, hogy nem tudod megcsinálni akkor valószínűleg az lesz a kötbéred, hogy 1./ elterjeszit, hogy csaló vagy és átverted (amiben még igaza is lesz), 2./ úgy megver, hogy két hétig törölgeted a vérző orrodat a szilánkosra tört kezeddel.
És linkelnél olyan videót amit te csináltál az elmúlt 2 évben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!