Milyen SD kártyát ajánlanátok egy Panasonic GH4-hez?
Figyelt kérdés
Nem tudom még pontosan mekkora fájlokat fog készíteni ahogy én használom. Főleg csak full HD-ban fogok filmezni esetleg néha feljebb is. Mekkora és milyen minőségű lehet a legmegfelelőbb választás?
Előre is köszi mindenkinek a választ.
2017. szept. 11. 19:49
1/3 anonim válasza:
FHD hoz már ajánlott az UHS jelölésű. Azaz ultra high speed. Ami gyorsabb mint a sima class 10. Méretben meg változó, hogy mekkora elég. Kezdetben 32GB szerintem sok mindenre elég.
Márka pedig, toshiba, samsung, sandisk, ők az él gyártók jelenleg.
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Nekem van egy G7esem és hatalmas fájlokat csinál. Nem tömöríti be csak írja ki a kártyára ahogy jön.
2 perc 400Mb full HD felbontással. (igaz annak még nem néztem utána hogy be lehet e állítani valahol a tömörítést. nem videózok sokat vele)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!