Milyen objektívet ajánlanátok Panasonic GH4-hez?
Régóta ácsingózom egy kamerára, most viszont el is értem oda hogy beruházzak végre. Egy Panasonic GH4 lett a választás.
Egyenlőre a túl sok keretem nem marad objektívekre úgy hogy valami általános és olcsóbb kategóriás lenne a cél.
Mivel videózásra használnám főleg így egy standard autufocus-os lenne gondolom a nyerő. - viszont épp úgy készítenék tájról videókat mint pár közelit is, akár makrót. Új vagyok a dologban úgy hogy annyira nem értek még ezekhez. Későbbiekben ha jól megy akkor bővíteném majd a készletet, de egyenlőre egy általános lencsére neveznék be ami azért megállja a helyét.
Előre is köszi mindenkinek !
Miket ajánlanátok? Ha tudtok légyszi adjatok pontos linket a termékről.
ez elég jó erre a célra de olvass teszteket és dönts!
Ha közgyűrűt veszel hozzá akkor még makrózásra is kiváló lehet
de ha olcsót akarsz akkor a Pana 14-42es objektív is megfelelő. Szép képeket lehet vele csinálni és az ára is elviselhető
a 14-42esből ha jók az infóim van műanyag bajonettes és fémbajonettes változat. A fémbajonettes tovább fejlesztett típus és csak kicsivel drágább mint a műanyag.
(remélem ezt jól tudom..)
de a GH4re mindenképpen egy jobb fajta obi dukál :)
Az én géphez a műanyagost adták kitobjektívként eddig nincs rá panasz. szép éles képeket lehet vele készíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!