Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Lehet baja a fényképezőnek...

Lehet baja a fényképezőnek 3.7V-os li-ion AA aksitól?

Figyelt kérdés

Rendelni akarok a gépemhez (Nikon L830) li-ion-os akksikat, mert feltűnt, hogy a sima Ni-Mh akkumulátorok nem bírják addig, mint pl. egy nem tölthető Energizer elem szett. Gondolom azért, mert az elemek 1.5V-osak, az akksik meg csak 1.2, vagy a fene tudja. Pedig 3000 mAh-esek a mostani aksijaim, mégis kevés ideig bírták már új korukban is. Találtam viszont Li-ion-os, 6000 mAh-es, 3.7V-os akksit neten, amit meg akarok rendelni hozzá, viszont nem tudom, hogy használhatom-e ezzel a gépet. Lehet tőle valami baja? Lehet, hogy hülye kérdés, nem értek az ilyen dolgokhoz, de szeretnék biztosra menni.

(Azt tudom, hogy a li-ion-oshoz másféle töltő kell.)

2016. aug. 4. 15:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

VAN AA Li-ion aksi!

14500 a hivatalos mérete!

2017. márc. 3. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!