Ha egy fényképezőbe két különböző teljesítményű elemet teszünk az árthat valamit a fényképezőnek vagy csak az elemnek?
Mekkora hülyeség . Az elemeknek nincs teljesítményük hanem feszültségük .
A fényképezőt csak akkor ronthatnád el ha egy nagyobb feszültségforrást kötnél rá ami elemek révén fizikai képtelenség , még a tölthető ceruza formájú aksik is alacsonyabb feszültséget tudnak tárolni mint egy elem ami 1,5V .
Egy ilyen bóvli ceruza aksi 1,2V üzemi rá is van írva ,egyébként tök mindegy ezeknek a retkeknek ha egyforma amper órásokat teszel bele akkor se fog sokáig jól működni ,mivel ezek nem lítium ion cellák és a kétezer forintos töltő nem is tudja szabályosan feltölteni a párosával behelyezett aksikat . Nem tudom miért ragaszkodik ezekhez a vackokhoz az elektronikai ipar ,de sajnos vannak olyan eszközök amikbe csak ez megy bele aztán töltheted két napig párosával az egyik elem egy idő után soha nem lesz normálisan feltöltve , nekem van egy marék ilyen szemetem , még a 12e ft os hiperszuper töltő sem képes egyformára feltölteni.
Ezért fog hamar lemerülni a géped de tönkremenni nem tud .
Bocs, most látom, hogy elemről és töltésről írsz.
Elemet nem szabad /lehet tölteni, csak akkumulátort.
Tehát azonos akkut bele, egyszerre feltöltöttet, menüben beállítani mit tettél bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!