Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Egy kamerának vagy egy fénykép...

Egy kamerának vagy egy fényképezőnek van jobb minősége?

Figyelt kérdés
Videókat szeretnék csinálni, de nem tudom, hogy melyik készít szebb felvételt, azonos árkategóriában. Eddig 50.000 Ft-ért néztem egy 1080p-s kamerát, de úgy hallottam, hogy a fényképezők is szép videókat csinálnak, viszont ott nem tudom, hogy mikre kell odafigyelni vásárláskor...
2015. okt. 2. 20:42
 1/1 anonim ***** válasza:

a felbontásnak kb semmi köze a képminőséghez, hogy értsd, ha én paintben rajzolok egy 1920x1080-s képet, az is 1080p lesz, a minősége mégis khm... szóval olyan amilyen.

50 ezres kategóriában a kamerák csinálnak még jobb videót, feljebb már el lehet töprengeni, hogy milyen típusú feladathoz mi a jobb.

2015. okt. 2. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!