Egy kamerának vagy egy fényképezőnek van jobb minősége?
Figyelt kérdés
Videókat szeretnék csinálni, de nem tudom, hogy melyik készít szebb felvételt, azonos árkategóriában. Eddig 50.000 Ft-ért néztem egy 1080p-s kamerát, de úgy hallottam, hogy a fényképezők is szép videókat csinálnak, viszont ott nem tudom, hogy mikre kell odafigyelni vásárláskor...2015. okt. 2. 20:42
1/1 anonim válasza:
a felbontásnak kb semmi köze a képminőséghez, hogy értsd, ha én paintben rajzolok egy 1920x1080-s képet, az is 1080p lesz, a minősége mégis khm... szóval olyan amilyen.
50 ezres kategóriában a kamerák csinálnak még jobb videót, feljebb már el lehet töprengeni, hogy milyen típusú feladathoz mi a jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!