Ennyire nincs piaca a jó minőségű filmes fényképezőnek, és vakunak?

Figyelt kérdés

Van egy Nikon filmes gépem, meg egy SB-15 vaku, meg fotós táskám is, de nem viszi senki sem, pedig jó áron adom... miért nem lehet eladni ezeket?

Több helyen is hirdetem, de alig van látogatója. Egyben is hirdetem, úgy még jobb áron és úgy sem viszik el. Nem értem csak nekem van ilyen szerencsém?...

2015. nov. 6. 08:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Esetleg egy gyűjtő számára van értéke. Használati értéke nincs. Csak annak érték, aki nem a végeredmény, hanem kifejezetten a hívókkal, nagyítással járó babra munka, és az egyszer elronthatóság, és helyre nem hozhatóság varrázsa miatt akar vele játszani (szórakozni a maga örömére).
2015. nov. 6. 08:25
 2/6 A kérdező kommentje:
És a vaku valamint a fotós táska?... az még digi gépen is jó
2015. nov. 6. 08:47
 3/6 anonim ***** válasza:

A filmes gépek 99%-a gyűjtőket sem érdekel, már ha nem sok évtizedes különleges kamerákról beszélünk, a modern nikonok, canonok nagy része pedig akkora mennyiségben készült nyugatra és japánra, hogy nincs értéke gyűjtők számára sem.

Átlag embert pedig nem érdekel, mert a digitális fotózás teljesen eltüntette a filmes szegmenst, az árak kb a béka feneke alatt vannak, és nem is várható innen elmozdulás.

Ha a táskát és a vakut sem tudod eladni, annak pedig egyszerű oka van, hogy magas áron kínálod őket. Az átlag ember nem vesz egy jó minőségű használt táskát 3000 ezerért, hanem bemegy a MM-ba, és vesz valami gagyit újonnan ugyanennyiért.

2015. nov. 6. 19:24
 4/6 anonim ***** válasza:

2015-öt írunk. Sem az írógépre, sem a filmes fényképezőkre, sem a hajdan megbecsült varrógépekre nincs kereslet.

Elavultak, kész. Finito.

Nincs mit tenni.

2015. nov. 6. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem avultak el a filmes gépek, nem véletlenül használják még őket elég sok professzionális területen.

Próbáld meg Ebay-en elpasszolni, külföldön nagyobb a kereslet a filmes cuccokra is.

2015. nov. 8. 19:16
 6/6 A kérdező kommentje:

#3-as nem ha az egész packért 10e Ft sok, akkor már nem tudom mennyiért kéne az embereknek, talán ingyen, vagy még úgy sem? sajnos ez van.

a gép, táska, vaku, egy szűrő és még sokallják az árat...

utolsó: ebay-re szerintem felesleges felrakni, 7-9e Ft a posta, senki nem fog fizetni annyit érte, ha meg tudja a saját országában is venni ezt a fajta cuccot.

2015. nov. 9. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!