Tudnátok olyan IP kamerát ajánlani, aminél be lehet úgy állítani az FTP feltöltést, hogy csak bizonyos időintervallumban és csak mozgás esetén legyen aktív?
Figyelt kérdés
Amiket eddig találtam (Trendnet TV-IP751WC, D-Link DCS 930L ), azoknál vagy csak Motion Detection vagy csak megadott időben tud FTP-re tölteni.
Fontos az is, hogy ne legyen túl drága... Nem hinném ,hogy csak a méregdrága kamerák tudnak ilyet.
2015. ápr. 11. 13:02
1/3 anonim válasza:
A motion decetion az eleven jó ugye, a kamerákra ezen képességeket nem igazán "aggatják" rá a gyártók hanem az NVR végzi inkább el (linuxos komplett felvevő hdd-vel). Az nvr-be pedig mindent be lehet programozni, de sztem érdeklődjél kamera szakkereskedésnél ott csak tudnak segíteni hisz ezzel foglalkoznak. :)
2/3 anonim válasza:
Itt találsz pár üzletet a linkekben: http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__fenykep..
3/3 A kérdező kommentje:
Nem igazán szeretnék emiatt külön NVR-re beruházni, akkor inkább már beállítom a router-em tűzfalában, hogy az FTP elérés ettől-eddig legyen csak engedve.
Én is a webáruházak oldalain keresgélek, de ott nem igazán írják le, hogy rendelkezik e a kamera az általam kívánt igénnyel.
Szóval leginkább olyanok válaszait várnám, akik rendelkeznek ilyen kamerával.
Ha nincs ilyen, akkor marad a router-es módszerem.
2015. ápr. 12. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!