Hogyan fényképezhetnék vele? :O
Nikon Coolpix L830-am van, állítólag 1/4000s-es záridőre is képes. Ezt hogy lehetne rajta manuálisan beállítani? Mert sehol sem találom rajta...
Mozgást egyszerűen nem tud rendesen lefényképezni, csak elmosódottan. A "Sport" funkciót próbáltam: ebben letiltja a vakut, és nélküle fényképez (sorozatképeket csinál, ráadásul) és mind szintén homályos/elmosódott. Ötletek, tapasztalatok? :)
már megbocsáss, de honnan kéne ràjönnöm??? az eddigi összes gépem záridejét be tudtam állítani manuàlisan, de ezek szerint ez a sz*r ezt nem teszi lehetővé...
azért is tettem fel a kérdést, mert én nem értek annyira a fényképezőkhöz; ettől még nem kell ilyen lekezelő hangnemben válaszolni, mert tudod, rosszul esik, hogy szinte "lehülyéztél", csak azért mert olyat kérdeztem, ami számodra egyértelmű!!!
"már megbocsáss, de honnan kéne ràjönnöm???"
No komment...
De ha a vásárlás előtt egy nyamvadt adatlapot sem olvastál el, akkor nincs okod durciskodni. Számomra azért egyértelmű, mert én tegnap elolvastam az adatlapot. Lehajoltál a pofonért, élvezd ki.
arra esetleg nem gondoltál, hogy nem vettem a gépet, hanem kaptam???
mindjárt fel is hívom a szüleimet és leordítom őket hogy miért vettek nekem ilyen fo*t!!!! gondolom ezt akarod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!