Miért akarják mindenkire rá erőltetni a "szabály szerű" fotózást?
A dolog marha egyszerű: neked az tetszik, ami neked tetszik, nekem meg az tetszik, ami nekem tetszik.
Ha megmutatod a képedet és megkérdezed a véleményemet, akkor én el fogom mondani a véleményemet, mert megtisztellek azzal, hogy nem hazudok a kis pofidba.
Ha nem vagy kíváncsi a véleméynemre, akkor nem kell megkérdezni, mi a véleményem a képedről.
Ami pedig a szabályokat illeti: senki nem erőltet rád semmit. Gondolom, nem tartanak pisztolyt a fejedhez, hogy Pistike, ha nem a harmadolóba teszed a cica fejét, agyonlőlek. Úgy fotózol, ahogy neked tetszik, azt, ami neked tetszik.
Ha viszont azt akarod, hogy Gipsz Jakabnak is tetsszen, akkor vagy figyelembe veszed, hogy Gipsz Jakab mi alapján ítéli meg a művedet, vagy pisztolyt fogsz Gipsz Jakab fejéhez, hogy hazudja neked azt, hogy tetszik neki a képed, különben agyonlövöd.
Úgyhogy nem értem a problémádat. Érzékeny vagy? Ne mutogasd másnak a képeidet. Majd engem is biztos le fogsz húzni, ohgy milyen goromba vagyok, pedig csak megpróbáltam a te stílusodban kommunikálni: ha elolvasod a saját kérdésedet, szerintem te sem azt látod, hogy egy érzékeny lelkű kis nebántsvirág kérdezte. Inkább egy goromba, arrogáns, hisztis kis kölyök kérdése ez.
ma 18:32
De én konkrétan nem a képről alkotott vélemény véget raktam fel,csak egy objektív képalkotását szemléltetve,hogy azzal is lehet azért jó képet csinálni.Tehát nem konkrétan a kép volt a lényeg,hanem az objektív amivel készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!