Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Szerintetek jó gép a Sony...

Szerintetek jó gép a Sony Alpha 3000K fényképezőgép?

Figyelt kérdés
Véleményeket szeretnék(használhatóság, minőség, tapasztalatok)!

2014. nov. 11. 05:39
 1/6 anonim válasza:
ez engem is érdekel
2014. dec. 14. 13:12
 2/6 marci555 válasza:
szerintem nem rosz
2015. jan. 6. 16:40
 3/6 A kérdező kommentje:

Azt hittem, hogy itt kaphatok választ a kérdésemre, de úgy látszik nincs ilyen gépe senkinek sem!

Most szeretnék fényképezőgépet vásárolni és érdekelt volna milyen lehet ez a gép!

2015. jan. 9. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Minden ami Sony az fantasztikus
2015. ápr. 24. 16:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést tettem fel én is csak máshogy megfogalmazva, kb. két hete egy válaszra sem méltattak. De mindegy am. milyen gép felől érdeklődök. Kevés a dpreview és a photography blog is, mert az sima teszt, de felhasználói vélemények nincsenek megosztva. Itt gondolja az ember hátha lesz valaki akinek van ilyen (vagy más) gépe, de nulla. Csak Canon meg Nikon létezik mindenki számára...
2015. ápr. 24. 19:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem ár érték arány az megfelelő, annyi hogy e-bajonettes, tehát adapter kell a minolta obikhoz ami nálam fontos lenne.
2015. ápr. 24. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!