Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Egy kezdő videósnak melyik...

Egy kezdő videósnak melyik Canon fényképezőgépet ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Szerintem 60D-t vinni tanfolyamra nem lenne rossz, de Ti mit gondoltok erről?

1100D, 600D 500 és 550D kivételével :)

2014. júl. 22. 12:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Videókamera vásárlása videózáshoz már fel sem merül?
2014. júl. 22. 12:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Az tény hogy nem lenne rossz. De én úgy gondolom, hogy fölösleges tanfolyamra menni (Én pl minden magam tanultam, és egészen jó dolgokat tudok kihozni egy gépből). Szóval fölösleges tanfolyamra menni, de egyetemet, iskolát végezni már egy értelmes dolog. Az ilyen tanfolyam általában egy pár napos kurzus, ahol elnaggyolva mondják el a dolgokat.
2014. júl. 22. 13:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Videózásra én inkább egy jó kamerát vennék ennyiért:

Canon Legria HF G25: [link]

2014. júl. 22. 15:11
 4/10 A kérdező kommentje:
#1 nem szeretnek videokamerat venni, mert azt nem tartom egyenrangu felnek egy DSLR fenykepezogeppel szemben es a fotozas is erdekel, de csak hobbi szinten szoval nem akarok beallni a sorba satobbi :D. Egyebkent neztem par videokamerat de egyikre sem tudnam azt mondani hogy huu de megvennem.. igazabol ha belegondolok ha lenne most egy 60D-m akkor a videokat ki tudnam szinezni kulonfele objektivekkel, marmint igy magat az aktualis nyersanyagot tekintve "szinesebben" tudnam visszaadni a hangulatat mig egy videokamera eseteben az objektivek meg ilyenek nem megoldhatoak. Szoval ezert vennek inkabb fenykepezogepet a tobb funkcio miatt.
2014. júl. 22. 22:16
 5/10 A kérdező kommentje:

#2 fotostanfolyamra gondoltam hatha segitene kicsit igy a kepkockakban :D de ez nem 100% hogy mennek tanfolyamra csak eszembejutott hogy mi lenne ha..

De koszonom hogy irtal! :)

#3 ez nem lenne rossz, ha nem ennyibe kerulne :D csak viccelek, de tenyleg eleg profin nez ki, bar meg mindig a fenykepezogep lenne idealisabb :(

Ennek ellenere koszi hogy irtal!

2014. júl. 22. 22:20
 6/10 anonim ***** válasza:

Remélem most egy olyan leendő videósnak írok, aki majd ebből fog meg mi, ráadásul nem is akárhogy! A canon gyárt mozikamerákat is, ilyen pl a Canon C100 vagy az 1DC(ez utóbbi újabb, jobb). Ezek persze nem ebben az árkategóriában vannak, viszont ha egyszer majd "befutsz", és a hobbid lesz a munkàd, talán elkezdhetsz gyűjteni egy ilyen gépre:D

Addig meg a 60D tökéletes.

2014. júl. 23. 07:45
 7/10 anonim ***** válasza:

*Ebből fog megélni*

Bocsessz, automata javítás.

2014. júl. 23. 07:46
 8/10 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok

Az a kamera amit írtam kb annyiba kerül mint a 60D (váz+jó obi)

2014. júl. 23. 07:53
 9/10 A kérdező kommentje:
Jo de mint mondtam dslr gepet szeretnek venni:)..
2014. aug. 3. 20:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Egy DSLR masina, tényleg jobb, mégpedig a nagyobb szenzor, és a több lehetőség végett. Ha valaki profi kamerát akar, akkor annak ott van a Canon Cine széria, illetve a RED termékei. Na azok már tényleg kamerák. Főleg a RED One. Na azzal már lehet mit kezdeni.
2014. aug. 3. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!