Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a fényképezőről? Érdemes megvenni? (sürgös lenne)

Figyelt kérdés
[link]

2014. máj. 25. 22:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

De miért kellene neki objektívet vinni, amikor a bridge gép lefedi azt, amire szüksége van?

Miért vigyen egy 18-55-ös obit, amikor a bridge gépen van (mondok egy számot) 30-szoros zoom?

És igaza van a kérdezőnek. Ahhoz, hogy tükrössel tényleg jó képeket csinálj, kell a drága obi. Nem a kitobinál kezdődik és ér véget az élet. Sőt!

Sajnos a fent említett gépet nem ismerem, de ha neked bridge-re van szükséged, ne hagyd magad eltántorítani a sok okostól.

2014. máj. 27. 14:33
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Az a baj, hogy azt hiszitek, ez ugyanolyan képet csinál, mint egy tükörreflexes gép és csak az adatokat kell nézni fényképezőgép választáskor.

Ennek a gépnek nulla a képminősége, egyszerűen szar képeket fogsz vele csinálni, ennyi.

2014. máj. 27. 14:54
 13/18 anonim ***** válasza:
Azért nem mondanám hogy annyira szar képet lehet vele csinálni, nyilván nem lesz olyan mint tükrössel, de jól beállítva, megfelelő témáról elég jó képeket lehet csinálni.
2014. máj. 27. 15:00
 14/18 anonim ***** válasza:

miért csinálna vele szar képeket? Én régen egy kompakt géppel is remek képeket csináltam. Jó, nem olyat, mint most egy tükrössel, de tökéletesen megfelelt.

nem tudom, neked mik az elvárásaid, vagy milyen céllal fotózol, de nem magadból kell kiindulni. gondolod, hogy gyártanának ennyi kompakt és bridge gépet, ha mindenkinek csak a tükrös felelne meg? kicsit sznobizmus ez, hogy mindenkinek az lóg most a nyakában, akár kell, akár nem.

de tényleg magyarázd meg, hogy mivel jár jobban a tükrös géppel. kíváncsi vagyok.

2014. máj. 27. 20:58
 15/18 BazsiBácsi ***** válasza:

Nézz szét a Panasonic háza táján, abból is a Limux FZ-200-at. Teljes zoomtartományom F2.8 blende, APS-H szenzorméret, magyarba 130e forint körül mozog. Tesztképek:

[link]

2014. máj. 27. 21:14
 16/18 anonim ***** válasza:

APS-H?

Attól azért nagyon messze van.

Saját kategóriájában viszont valóban figyelemreméltó gép.

2014. máj. 28. 06:05
 17/18 anonim válasza:
Sziasztok!Én nem akarok igazságot tenni, hisz mindenki tudja az előnyöket és a hátrányokat. Ami viszont tény, hogy egy mai komolyabb bridge gép, már igencsak jó képességekkel bír. Jómagam egy hasonló géppel szemezgetek a sony dsc-hx400v-vel. A napi használatra, beleértve egy, egy családi rendezvényeket is, bőven megfelel. Egy jó kép elkészítése, a téma mellett, a beállítástól és talán a szerencsétől is függ! Ebből adódóan, nem lehet csak erre, vagy arra tendálni. Az pl. általam említett hx-400v, szerintem a beépített technikával, felvértezett tudással, elégséges egy jó minőségű képhez. Előnye: olcsóbb, mindennapokban használhatóbb. A kérdezőnek üzenném: gondold meg egy kis plusz pénzért, nem jársz-e jobban a 300- hoz képest a 400-al.
2014. jún. 3. 07:03
 18/18 BazsiBácsi ***** válasza:
#16: bocsi, félreolvastam. Valóban nem APS-H.
2014. jún. 3. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!