Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Fényképezőgép választása...

Qpalym kérdése:

Fényképezőgép választása előtt állok. Mit válasszak? Többi lenn.

Figyelt kérdés
Jelenleg a 8 Mpxl-es HTC okostelómmal fényképezgetek, persze csak úgy unalomból. De sikerült már 1-2 nagyon jó kép is. gondolkozom rajta, hogy kellene egy fényképező (nyílván jobb képeket lehet velük csinálni). Azt már tudom, hogy tükörflexest nem szeretnék, mert az hosszútávon drága. Szóval maradtak a kompakt gépek. 50 000ft-ig max.gondolkodom. Használtan is jó lenne. Szeretném, ha lennének benne manuális lehetőségek, főként manuális fókusz. Azt nagyon hiányolnám. Légyszi, valami türhető gépeket írjatok már.
2014. ápr. 29. 23:01
 1/4 pinkpancser ***** válasza:
Ennyiért kaphatsz pl Fuji HS10 vagy HS20-t.
2014. ápr. 30. 13:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Kössz a tanácsot. Utánanéztem,főleg a 20-asnak, és tetszik nagyon. De sokan azt írják róla, hogy zajos képeket csinál. Úgyhogy nemtudom...
2014. máj. 1. 18:30
 3/4 pinkpancser ***** válasza:

Majdnem ugyanakkora felületen több pixel tényleg nem mindig szerencsés így tényleg zajosabb lehet. Viszont 30 zoom messze elég (ha már obit nem lehet cserélni), tudsz rá tenni rendes vakut, a kezelése is bejött...

Én a 10-est használtam egy darabig és nagyon meg voltam vele elégedve.

2014. máj. 1. 20:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, amik pozitívumok, azok elég tetszetősek számomra. Lehet, hogy majd egy ilyet keresek használtan. Köszönöm a válaszaidat. Ha még esetleg bárki tud az igényeimnek megfelelőt, szívesen veszem a válaszát.
2014. máj. 2. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!