A Panasonic Lumix termékekről mi a véleményetek?
Fényképezőgépet szeretnék venni a közeljövőben, kezdőszinten, egy egyszerűbb kompaktgéppel is megelégszem (kénytelen vagyok, hisz nem olcsó hobbi). Kinéztem magamnak ezt a fényképezőt: [link]
Mi a véleményetek, ebben az árkategóriában megfelelő választás lenne? Olvastam, hogy a Lumix termékek a Panasonic és a Leica együttműködéséből született termékcsalád, ami azért igencsak jól hangzik. Vagy maradjak a Nikon/Canon párosnál? Feltételezem, h olcsóbb kategóriában árulnak más márkák is hasonlóan jó termékeket.
"nem akkus hanem elemes" ez inkább előny, mint hátrány, hisz a ceruzaakkuk olcsóbbak és több szettet tudsz venni belőle, mint a méregdrága saját akkukból.
A kompakt gépeknél nincs nagy különbség a gyártők között, profi szemmel nézve mindegyik gagyi minőséget tud, szóval vedd azt, ami neked a legszimpibb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!