A szűrők milyen fontossággal bírnak a fotózásban?
Figyelt kérdés
9 hónapja van meg agép, azóta minden nap a kezemben van és készítek képeket, de nincsen szűrőm, mert a gép elég drága volt, kicsinyenként szerzem meg a hozzávalókat.
Be kell valljam nem vagyok épp profi, kissebb sikereket értem el az amatőr régióban azért, és szeretném fejleszteni magam...
Egy UV szűrőt mindenképp szeretnék beszerezni, de valaki adna tanácsot? Melyek a legfontosabb szűrők? A színes szűrők mire valók?
Mennyire lehet elfotózgatni szűrők nélkül?
Telére vagy a kisobira vegyem az UV szűrőt? Azt mondjuk észrevettem, hogy a telével való fotózásnál szokott nagyon hiányozni egy kis "napszemüveg"..De jó ez az észrevétel?
Melyik az az árkategória amitől érdemes megvenni? vagy ebből az olcsó is tud már eleget?
2014. jan. 3. 15:11
21/21 anonim válasza:
Én az első frontlencse csere után (60.000 Ft) vettem egy BW UV szűrőt az összes objektívemre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!