Rajmi97 kérdése:
Canon vagy Nikon?
Figyelt kérdés
Kinek melyikkel milyen tapasztalatai vannak?? Ki szerint melyik jobb? (természetesen tükrösre gondolok)2013. nov. 27. 20:20
1/8 anonim válasza:
ez hitvita, nem eldontheto kerdes. kb. mint az AMD vagy Intel processzort vegyek vagy nVidia/Radeon osszehasonlitasok.
nekem speciel Canon van, meg vagyok vele elegedve (tobb mint 8 eves EOS 350D).
2/8 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint a Nikon összességében jobb, a Canon viszont könnyebben kezelhető.
3/8 anonim válasza:
Hú, hát itt nagyon megoszlanak a vélemények a profi fotósok között is.
A családomban két fotós is van, dolgoztak már mindkét fajtával, de ráadásul van még Pentax is... Szóval igazából erre nincs egzakt válasz, ezt neked kell eldönteni.
4/8 A kérdező kommentje:
Értem rendben köszönöm szépen :)
2013. nov. 27. 21:03
5/8 anonim válasza:
Igen, hitvita. Ha csak gyári rendszerben gondolkodsz, akkor lényegében tökmindegy, ugyanoda elérsz mindkettővel. A Canon viszont nagyon barkácsbarát :)
6/8 gergoap válasza:
Ez olyan kérdés, hogy BMW, Mercedes, vagy Audi? Neke melyik tetszik? Ha tudod, próbáld ki mindkét márkát!
7/8 anonim válasza:
Szerintem a Nikon belépők (d3200, d5100) jobbak mint a Canon belépők (1100d, 600d), de a Canon profi gépei (5D Mk 2-3) ár-érték arányban verik a Nikonokat. De én is egyetértek az előttem szólókkal - ízlések és pofonok.
8/8 gergoap válasza:
Részben igaz, de az 5D nem veri a D800-at szerintem!
Árban: D800 - 669.000-
5D - 788.900-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!