Miért szutyok a Canon?!?!?
#20 Te valami nagyotmondásos sértegetés komplexusban szenvedsz, vagy mi az isten van veled ember?
Miért kell ekkora fellengzős, lenéző, beszólogatós, egoista stílusban megnyilvánulni??
Gondolkodj már el magadon egy kicsit!
Nem érdekel az e péniszméreted! Nem érdekel, hogy te mindentől is jobb vagy, te mindent is kibírsz, te mindenre is képes vagy, én meg nyilván semmire, hiszen nagyon jól ismersz..
70 évesen ezen az érzelmi színvonalon lenni hatalmas nagy szégyen.
#21 szó nem esett péniszméretről, de ha te nagyon félsz attól, hogy a tiéd kicsi, megnyugtatlak, a fotózásban nem számít.
És csak megválaszoltam az ostobaságaidat.
A fotózásban csak az számít hogy "butapondrónak" nevezz idegeneket és ostobaságnak a tapasztalataikat. Senkinek sincs igaza, csak neked, de az mindig! Tőled csak tanulni lehet, a tahóság kötelez. Nyerni pedig muszáj, akkor is ha nincs verseny.
Ez a professzionális magyar fotós közösség tökéletes leírása, amibe természetesen csak te tartozol bele, hiszen mindenki más hülye kezdő, meg pondró. Itt csak egy királynak van hely, az pedig te vagy.
Úgyhogy, megyek is innen. Magányos dolog a csúcson lenni.
#27 ha tudnál egyszerű magyar szövegeket értelmezni, akkor rájöttél volna már arra, hogy az mindegy, mire írta, a kor az nem érv ellenem.
Egyébként egyáltalán nem voltam lenéző, tényeket soroltam fel, kérdeztem, tárgyaltam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!