Megéri canon R szériát választani?
Kicsi az objektívválaszték? Egy gyári adapterrel az összes Canon EF objektív használható.
Sőt, szerintem a Canon az a márka, amire szinte bármi feltekerhető a megfelelő adapterrel - ellentétben például a Nikonnal.
Értéktartás?
Te befektetést keresel? Akkor vegyél inkább aranyat. Bármilyen elektronikai eszköz hónapok alatt elveszti az eredeti értékét...
Te tulajdonképpen trollkodni jöttél ide?
Szedd már össze magad, meg a gondolataidat!
Fogalmazhatnánk úgy, hogy vagy megéri, vagy nem. Én most a hétvégén próbáltam ki mozgásfényképezésben a kurrens, és most vett R6mk2-t, szemben az eddig használt 5Dmk4-el. Maga ez a szemkövető ótókókusz ez megér hatvanszor annyit, mint a gép ára. Persze, aki nem mozgást fényképez, az meg ezt a kijelentést értetlenül szemléli. :D Egy EF 300/4 IS objektívet használtam.
Egy dolog miatt majdnem visszavittem, amúgy, és ez a fénymérés. :D
Én nem hiszek az adapteres gányolásban, de
a Canon-os kérdéseket a karizmatikus egyházak témakörben érdemes feltenni.
:)
Amúgy hiába népszerű valami, ha kismillió lopott van a használt piacon fillérekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!