Hol lehet a legolcsóbban utángyártott EW-83H napellenzőt venni Canon 24-105 f4 l is usm objektívhez?

Figyelt kérdés
jún. 27. 10:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
jún. 27. 11:16
 2/11 Kero10 ***** válasza:
jún. 28. 06:22
 3/11 A kérdező kommentje:
ez valami scam? rendeltél már Mr Tompek Alajostól?
júl. 1. 11:22
 4/11 anonim ***** válasza:
Mi a probléma? Ezer ilyen kis cég van. Mindig érdemes végignézni a kínálatot.
júl. 1. 16:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Tegnap írtam Tompek úrnak, hogy vennék egy szövet nyakpántot, ma írta, hogy pénteken tudja postázni.
júl. 2. 19:06
 6/11 A kérdező kommentje:
Milyen nyakpánt a jó ami leveszi a terhelést a nyakról? Inkább ilyen nyak-hát hevederre gondolok mint a pisztolytáska..
júl. 3. 12:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Én 71 éves múltam, sosem voltam egy erőművész, de ez a téma mindig hidegen hagyott. Aki nem bírja el egy reggel nyolctól este hatig húzódó sportverseny fotózását egy profi DSLR-el, meg 70-200/2,8-al, az még gyakoroljon állóképességet. Avagy, hogy Stanislaw Lem egyik könyvbéli megállapítását a helyzetre alakítsam, a terheléslevevős nyakpántok a haldokló fotósoknak valók. Voltam vándortáborban kísérő, ha a nyolcadikosok egész nap tudnak menni a 7 kilós hátizsákkal, akkor a felnőtt fotós se nyígjon. Szövet azért kéne nekem, mert a neoprén nyakpánt az inggalléron ebben a kánikulában túlzásba viszi a hőszigetelést, átnedvesedik az inggallér délben, azt meg utálom.
júl. 3. 13:50
 8/11 A kérdező kommentje:
állandó nyak/hát fájdalmam van mindössze ennyi a baj
júl. 3. 15:02
 9/11 Moon_Walker ***** válasza:
csinálj fekete kartonból
júl. 4. 10:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem olvasok magánt...
júl. 5. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!