Jó gép a canon eos 7d?
9/
Sajnos egyre jobban tapasztalni lehet a magyar emberek furcsaságát már egyre több helyen.Volt mikor fotós oldalon próbáltak kifigurázni utána inkább átmentem külföldi oldalakra ott nem kötekedtek vagy szólták le az embert ha valamit közölni akartak akkor meg normálisan tették.Egyébként anno vásároltam egy autót és itthon próbáltam fórumon infókat begyűjteni de a vége egy német fórum regisztráció lett ott mindenben normálisan segítenek meg a hozzáállás is más.de amúgy igen néha vannak normális emberek is itthon csak mikor érzékenyebb vagyok szarul esik a leszólás vagy okoskodás.
Nem igazán értem a sértődött hangulatot. #7 nem szólt be neked.
Csak leírta, hogy sportfotónál manapság a 3 fps használhatatlan, a 8 fps elégséges.
Az utcaseprős szöveg szerintem nem rád utalt. Ugye a filmes korszakban nem volt ilyen, hogy másodpercenként 10-20 expót elkattogtatsz és utólag kiválogatod a jókat. :)
Legalábbis én így értelmeztem.
Szerintem kaptál itt is segítő válaszokat.
(#2 és #6 voltam)
"szarul esik a leszólás vagy okoskodás"
Ja, csakhogy itt nem ezekről volt szó. Azért kanyarodtam ide vissza, mert véletlenül rábukkantam az éppen ma, kb 5 órája megjelent kérdésre a Facebook Canon adok-veszek-keresek csoportban, amelynek ide vonatkozó része az, hogy:
"Sziasztok, sport fotózásra melyik gép lenne a legalkalmasabb? Most egy R-em van, de a 8kép/s kevésnek bizonyul. Tudtok segíteni kinek mi vált be?"
És ajánlják neki az R7-et (15 kép/s), vagy az R6 II-t (40 kép/s). Illetve burkoltan meg is jegyzik, hogy nem a sorozatlövésből kéne megélni.
Egészen pontosan arról van ott szó, amiről a #7 írt.
Te meg, ha előre nem írod meg, hogy éppen menstruálsz, akkor dugd fel az érzékenységedet az ánuszodba, síkosító nélkül, mert utólag ezt előhozni, hogy az, aki ezt nem tudhatta az írás időpontjában, az majd rosszul érezze magát, hát az kispályás tahó aljaskodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!