Lamax X9.2 vagy a w 7.1 a jobb?
Szia!
A képkészítés szempontjából az X 9.2 jobb, mert
az X 9.2 a 4K-val szebben tud felvételt készíteni, mert 60 fps-el rögzíti a képet. a W 7.1 pedig csak 30 fps-el.
Egyetlen lényegi különbség a két kamera között, hogy a W7.1 tok nélkül vízálló 12 méterig, az X9.2-höz pedig tartozék a karóra szerű távvezérlő. Tehát, ha sznorkelezni akarsz vele, akkor a W7.1 a jobb választás, ha bicajozol vagy motorozol, akkor az X9.2.
Nekem X9.1 van, ami még egy generációval régebbi. Nem rossz, de nem egy GoPro. Ameddig van fény, addig egész jó felvételeket készít, de kevés fény mellett gyorsan zajosodik. A fotó mód teljes mértékben feledhető, elfogadható minőségben csak videót lehet vele készíteni.
Élőben nem próbáltam, de a youtube-on fenn lévő videok alapján úgy tűnik, megéri a plusz 10K-t. pl. https://www.youtube.com/watch?v=Hxkw5RA2fGg
Engem teljesen meggyőztek a vele készült felvételek.
Fotózni ezzel sem lehet, de gondolom nem is arra kell. A 4k/60p is inkább azért van, hogy egy szinttel alatta 4k/30p-n már használható legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!